Psykoterapi - Brande
Forside
Kontakt
Link
Download
Cookies
Psykoterapi
Min baggrund
Klienter skriver
Personlig terapi
Parterapi
Til inspiration
Tal ordentligt
Coronaramt – ramt af corona
Psykoterapi-Brande -> Min baggrund -> Coronaramt – ramt af corona    Share
Log ind

Psykoterapeut

Coronaramt – ramt af corona

Overskriften handler enten om at være offer for hele corona nedlukningen, og den angst for nærhed, der i lang tid – ca 2 år har præget verden. Virksomheder sendte personale hjem – nogle for at arbejde hjemme, andre for at blive hjemme og tænke over perspektiverne i en opsigelse.

Den anden side af overskriften kunne pege på dette at være smittet. Den kunne pege på alle de konsekvenser, der kan være ved at være smittet med corona, og ikke bare perioden med mærkbar sygdom, men også eftervirkningerne.

Jeg har ikke været ramt af corona, forstået som smitte og sygdom. Jeg har været ramt af corona i psykoterapi-brande forstået på den måde, at jeg har mærket, hvordan vi har trukket os fra hinanden, holdt afstand og ikke mindst har forsøgt at klare vores psykiske udfordringer alene.

Og her er vi så nu! Jeg forsøger at vende tilbage med ord, her på facebook og på min hjemmeside psykoterapi-brande.dk. Jeg ser, og læser hvordan der fortsat eksisterer mange tilbud til eksistensen, vores indre væren. Og jeg vil gerne være med.

Af min hjemmeside fremgår det tydeligt, at jeg er præst og psykoterapeut. Det er mit grundlag – min tro. Men i mit psykoterapeutiske rum er målet ikke tro, men min respektfulde måde at møde dig, med din baggrund på.

Har du brug for en at tale med, så vær frimodig og bestil en tid.


Benny Klarholt
Psykoterapi - Brande
Plantagevej 5 · 7330 Brande · tlf. 2091 2402
E-mail benny(at)klarholt.dk
E-mail webmaster webmaster(at)psykoterapi-brande.dk
MMX-CMS v.2.4.9 - 2017.06.30. ViggoWeb ©2010-2017