Psykoterapi - Brande
Forside
Kontakt
Link
Download
Cookies
Psykoterapi
Min baggrund
Klienter skriver
Personlig terapi
Parterapi
Til inspiration
Corona - en ny sårbarhed
Ser du lyset forude
Psykoterapi-Brande -> Ser du lyset forude    Share
Log ind

Indtast dit navn, brugernavn, e-mail eller tlf.nr. og klik “Send e-mail“:

Psykoterapeut

Ser du lyset forude

Der har gennem lang tid været tale om corona. Faktisk kan man nemt stå tilbage med indtrykket, at det er det eneste pressen har kunne bringe af nyheder. Ned til den mindste detalje har pressen svælget i konsekvenser og minutiøse beskrivelser af skæbner. En følelse af at være overinformeret bliver nemt resultatet. En følelse af coronatræthed skabt af, at intet andet i virkeligheden kunne være så vigtigt, at det skabte nyhedens interesse.

Sådan kan det opfattes. Derfor vil jeg gerne appellere til at vi sammen skifter fokus. Jeg tror det er vigtigt, at vi fokuserer på, hvad al denne information har haft som konsekvens for den enkelte. I en tid, hvor alt har været lukket ned, og hvor afstandskrav har skabt afstand mellem mennesker, er det vigtigt at vi står sammen om at rydde op. 

Oprydningen består i, at vi sammen iagttager hinanden for at finde sammen på ny. Nogle behøver hjælp til det. Følelsen at nærhed kan være farlig, at nærhed kan være risikofyldt og kan smitte, skal aflæres. 

Jeg vil opfordre dig til, at kontakte dem du bevidst har været på afstand af. Kontakt dem og tag ansvar for din følelse af afstand. Kontakt dem for at tale med dem om, hvordan de har det – om de føler samme afstand og vil være med til at gøre noget ved det.

Oplukningen og tilnærmelsen til hinanden – arbejdet på at genetablere relationer på dvale begynder nu. Ræk ud og fortæl udfra dine følelser, hvis du savner og inviter, vis din hensigt, vær tydelig i dit ønske om den nærhed, der har været – og er et savn i mange. 

Alenetiden har varet længe nok. Nu skal fokus rettes mod igen at være sociale – at være menneske mellem mennesker.

Ønsker du hjælp? Har tiden tæret mere på dig end godt er? Magter du ikke selv. Har du behov for at mærke dig selv, hjælp til at komme videre - så vil jeg som psykoterapeut gerne hjælpe dig. 

Med venlige hilsner og ønsket om et godt forår, hvor alting råber: "lev det"

 


Benny Klarholt
Psykoterapi - Brande
Plantagevej 5 · 7330 Brande · tlf. 2091 2402
E-mail benny(at)klarholt.dk
E-mail webmaster webmaster(at)psykoterapi-brande.dk
MMX-CMS v.2.4.9 - 2017.06.30. ViggoWeb ©2010-2017