Psykoterapi - Brande
Forside
Kontakt
Link
Download
Cookies
Psykoterapi
Min baggrund
Klienter skriver
Personlig terapi
Parterapi
Til inspiration
Corona - en ny sårbarhed
Ser du lyset forude
Psykoterapi-Brande -> Psykoterapi -> Psykoterapi -> Hvornår hjælper te...    Share
Log ind


Hvad er psykoterapi?

Hvornår hjælper terapi? img_system/navi_prev_000000.png

Vejen til positiv forandring

Etik

Pris

Tidsbestilling

Psykoterapeut

Psykoterapi


Hvornår hjælper terapi?


Overskriften leder let tanken hen på, at hvis bare du går i terapi, så vil alt blive godt. I virkeligheden findes nogle forudsætninger også hos dig, som skal være tilstede for at terapi vil hjælpe.

Et indviduelt terapiforløb forudsætter at du er villig til at tale åbent om dig selv. At du er villig til (efter bedste evne) at acceptere og efterleve den kerne af indre sandhed, der findes i ethvert menneske, det der kaldes autenticitet.

Formålet med samtalerne er ikke at forandre dig, men derimod at gøre dig mere afklaret og bevidst om dit inderste selv – det du allerede er. Med en sådan afklaring følger der forandringer, som rummer den kvalitet, at de allerede i det øjeblik de sker, er dybt forankret i dig selv.

Terapi hjælper altså ikke på at forandre verden, men på at lære dig noget om dig selv, og din måde at være i verden på. Terapi hjælper dig til at anerkende dig selv, at stå ved dig selv og at arbejde med den opfattelse du har af dig selv. Terapi sætter en proces i gang, ved at stille de spørgsmål, der udfordrer dig til at finde dine egne svar, og til at forstå dig selv og dine reaktioner. Du vil opnå en bevidsthed om, at du har et valg og derfor kan handle på en ny måde.

Terapi hjælper dig, når du i en kortere eller længere periode af dit liv, ikke føler du mestrer tilværelsen ved at sætte dig i fokus, og derved hjælpe dig i processen med at finde sporet på ny.Dato  15-10-2013img_system/navi_next_000000.pngTop

Benny Klarholt
Psykoterapi - Brande
Plantagevej 5 · 7330 Brande · tlf. 2091 2402
E-mail benny(at)klarholt.dk
E-mail webmaster webmaster(at)psykoterapi-brande.dk
MMX-CMS v.2.4.9 - 2017.06.30. ViggoWeb ©2010-2017